Miracles Membership

For Business Owners & Entrepreneurs

Er is nu een prachtig en kostbaar moment in de samenleving waarin we werkelijk kunnen ZIEN en VOELEN WAT we dan willen en waarin we stappen kunnen zetten om het echt te creëren. Morgen is NIET bepaald. Wij creëren het.

Zie alle optiesOver het Membership

Join our Miracles Membership Today

Kies voor een maandelijks lidmaatschap of bespaar tot wel 20% als je voor een jaar instapt.

Een succesvol bedrijf leiden met je hart vraagt veel, …

… maar het geeft ook de grootste kans op een vervullend leven. Kijk om je heen! WE HEBBEN JE NODIG!!! We KUNNEN de wereld niet mooier maken zonder JOU. En wees eerlijk: je bent hier NIET gekomen om de zuurstof op te maken en dan stilletjes te vertrekken. Je kwam hier om BIJ TE DRAGEN.

Er is nu eenmaal niets vervullender dan het vervullen van je levensmissie en het brengen van jouw gaven door te doen waar jij voor bent gekomen! Dus, laten we starten, OK?

Je hebt een bedrijf of je ziet jezelf een bedrijf starten … ?

Een bedrijf bouwen op basis van JOUW missie in deze wereld, zonder compromissen te sluiten aan wie je bent, wat je biedt en hoe je leeft, is NIET iets dat ‘iedere gemiddelde ondernemer even uit zijn mouw schudt’…..
DAAROM wij het Miracles Membership gecreëerd …

In welke wereld wil JIJ eigenlijk leven? Als alles mag en alles kan?

Misschien een vraag waar je wel eens stiekem over nadenkt. Maar heb je je wel eens afgevraagd hoe ‘de wereld’ ontstaat? Door wereldbeelden en overtuigingen van MENSEN. Mensen die iets doen en ergens in geloven. En ELK mens heeft invloed. OOK JIJ. Maar niet door iets te ‘vinden’ of stilletjes te ‘hopen’. We moeten zelf het antwoord ZIJN.
Niet alleen maar ‘roepen’ wat ‘zij zouden moeten’…..

Er zitten twee kanten aan dit verhaal: je bedrijf, en jij als mens.

Meeste business coaches refereren aan mindset als iets dat je ‘even anders inricht’, en hebben het er wel over, maar laten je niet zien HOE je die dan verandert. Op zijn best sturen ze je bij hardnekkige dingen naar een life coach. Meeste life coaches refereren aan business als een ‘dat komt allemaal vanzelf goed als je je overtuigingen goed hebt’. Begrijpelijk, alleen het laat je ook iets zien over hun eigen bedrijf…. Ze zijn nu eenmaal echt geen business coaches en dat is niet voor niets!

Join our Miracles Membership Today!

Kies voor een maandelijks lidmaatschap of bespaar tot wel 20% als je voor een jaar instapt.

[easy-pricing-toggle default_pricing_table_id=”271346″ default_title=”Maandelijks” default_subtitle=”Met een jaarabonnement bespaar je tot wel 20% ( oplopend tot €1.994)” alternate_title=”Jaarlijks” alternate_subtitle=”Met een jaarabonnement bespaar je tot wel 20% ( oplopend tot €1.994)” alternate_pricing_table_id=”271351″ font_color=”#2D3F51″ background_color=”#3498db” border_color=”#3498db” ]

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief Food & Beverage (F&B)

Ons lidmaatschap is alleen toegankelijk op UITNODIGING – Boek je afspraak met Jakko om te zien of we je op kunnen nemen in onze bijzondere Community!

Is een Miracles Membership voor jou?

Ons lidmaatschap is alleen toegankelijk op UITNODIGING – Boek je afspraak met Jakko
om te zien of we je op kunnen nemen in onze bijzondere Community!

Download de brochure

Miracles Membership

Alle opties, voordelen en bonussen op een rijtje!

De driedaagse was en is magie! Ik lijk anders in het leven te staan en andere energie aan te trekken en dus ook mensen, werk… Er gebeuren `opeens’ mooie dingen! ✨✨✨ Thanks voor dit alles, Suze!

Sandra Lagace

Owner, Lagace HR Training & Coaching

Dagstart heeft mij echt door de eerst periode van de coronacrisis heen geholpen. Het hielp me in ieder geval al met opstaan en heeft mij inzicht gegeven in wat het voor mij betekent en wat ik nu in deze tijd heb te brengen.

Natasje Torque

Eventmanagement & Oprichter, ZEPNL.nl

I have been in business for 25 years and did deep personal development for 35, but working with Suze made me understand – for the first time in my life – what freedom REALLY is, and that I can choose whatever I want.

Rob Punselie

Founder, ContentKings.nl

Frequently Asked Questions

Wat is je garantie?

Ik garandeer RESULTAAT! Ik weet dat veel mensen graag een garantie zien van ‘niet goed geld terug’, maar eerlijk: ik geloof in mijn werk. En…. ik geloof in JOU. De aard van mijn betrokkenheid maakt dat ik niet geld terug kan geven. Daarvoor kost het mij gewoon teveel om te leveren. Het is geen online automatisch programmaatje van de plank. Je krijgt mijn ziel, zaligheid en commitment. Daarnaast denk ik niet dat je hieraan begint in de hoop je geld terug te krijgen….

Dus ik garandeer dat je je geld kwijt bent. Vooral omdat ik geloof dat je instapt in de hoop dat het je oplevert wat je zocht! Dus DAT garandeer ik je.

Wij hebben met iedereen een intake. Lidmaatschap kan bij ons vanaf niveau 2 niet ‘zomaar’. We nemen je aan. Of niet. Als je bij ons past gaan we voor je door het vuur. Als je niet past, dan zeggen we dat eerlijk. Onze community is een familie. En die beschermen we. Van beide kanten. We willen dat iedereen krijgt wat hij zoekt. En daar zijn we zorgvuldig in. Nemen we je aan? Dan kan je onze 100% commitment en inzet verwachten. Geef jij die ook? Dan garanderen we dat we er ZIJN. En dat we aanspreekbaar zijn als er dingen spelen.

Ik weet niet welk membership het beste past bij mij….

Dat begrijpen wij volledig! Daarom hebben we ook met iedereen eerst een intake gesprek naar aanleiding waarvan we samen kijken welke doelen jij wilt behalen en wat er bij jou past.

Op welke dagen zijn de sessies en wanneer start een nieuwe groep?

De coachingsgroepen zijn elke maand en altijd op donderdag. De persoonlijke live dagen zijn ook altijd elke maand en ook altijd op donderdag. De maandelijkse business dagen altijd op vrijdag. Je bent niet verplicht te komen op alle dagen. Je mag altijd overslaan, sterker nog: ze zijn wel toegankelijk voor je, maar elke maand meld je opnieuw echt even aan DAT je komt. Kan je een keer niet, dan sla je gewoon over. Je kunt gewoon de maand daarna weer instappen.

De meeste retraites zijn eens per jaar. Als je net die keer niet kunt, dan mag je die naar het jaar daarna verzetten. Ook als je dan buiten je lidmaatschapsjaar bent.

Elke week starten we met alle groepen en lidmaatschappen samen in een weekstart. Die is online, per Zoom. Woensdag is er elke week een meditatie. Vrijdag is er elke week een weekafsluiting. Tijdens deze sessies is er een meditatie, gelegenheid om met elkaar te sparren en een thema en een inleiding waardoor je je weer kunt verhouden tot NU, dit moment. Van deze sessies krijg je toegang tot een replay.

Je kunt ieder moment instappen. Er zijn dagelijks meditaties, maandelijks online coaching groepen, persoonlijke dagen en business dagen en elke maand meerdaagse trainingen. Je kunt ervoor kiezen om per maand in te stappen of in een keer voor een heel jaar je commitment af te geven.

Het grootste verschil zit hierin: als je per maand lid bent, dan heb je toegang tot een coaching groep met mensen die per maand hun lidmaatschap verlengen. Als je per jaar lid wordt, dan kom je in een groep met allemaal mensen die dat doen. Dat doen wij, omdat in de maand groep veel wisselingen kunnen zijn, en als jij nu zegt: ik doe een vol jaar mee, dan willen wij je een groep bieden die dat allemaal doet. Daarnaast krijg je dan toegang tot meerdaagse retraites als BONUS. Welke hangt af van je lidmaatschaps niveau.

Wat als ik opzeg?

Je kunt ieder moment in en uitstappen en terugkomen. Wel is het zo, dat zo lang als je lid blijft de prijs voor jou blijft gelden waarmee je in bent gestapt. Zeg je op, dan gaat bij instappen de prijs van DAT moment gelden. Ben je nu in het begin ingestapt, dan betaal je dus de rest van je leven DAT bedrag totdat je opzegt en opnieuw wilt instappen. [Dit geldt overigens niet voor BTW en prijzen voor eten drinken en overnachten. Deze bepalen wij niet zelf en kunnen wij derhalve niet garanderen….]

Wat als ik een keer niet kan?

Je bent lid en je MAG komen bij de dingen die open zijn voor jouw lidmaatschap, maar je bent niet verplicht te komen. Elke maand zijn er dagen, maar je meldt je per maand ook aan zodat wij weten of je wel of niet er zult zijn. Je kunt niet later inhalen.

Van de online sessies en meditaties krijg je een replay die de hele maand beschikbaar blijft.

Kan ik later nog wisselen tussen verschillende niveau’s?

Zeker kan dat! Zolang je lid bent kunt je wijzigen. Je kunt altijd upgraden of downgraden en kiezen voor een ander level, of toegroeien naar een hoger niveau.

Wat gebeurt er met mijn bonuskaartjes voor meerdaagse seminars als ik daar gedurende het jaar niet aan toekom?

Als je een jaar lid bent krijg je – afhankelijk van welk lidmaatschap – toegang tot onze meerdaagse trainingen. Als je deze er achteraan wilt plakken, en NA het jaar wilt volgen, dan mag dat. Je houdt tot een jaar na afloop van je jaarlidmaatschap toegang tot de betreffende trainingen.

Ik ben niet zo van de ‘clubjes’ en groepjes, ik wil mijn eigen weg juist vinden….

Ik heb veel moeite met de meeste clubjes. Ik heb mij nooit makkelijk thuis gevoeld. In de meeste netwerk en ondernemersgroepen is er een sfeer van concurrentie. Ieder voor zich. Of juist ‘ons soort mensen’ en dan pas je er of wel of niet bij.

Een van onze allerbelangrijkste drijfveren is juist dat er meer van JOU in de wereld komt. En dat je uniciteit in de wereld komt. Bij ons hoef je je dus niet aan te passen. Sterker nog, wij zorgen dat je dat NIET gaat doen. DAAR is onze community voor bedoeld. Om JOUW eigenheid te versterken.

Wij zijn heel zorgvuldig in het samenstellen van onze groep. Mensen bij ons gaan voor elkaar door het vuur. Soms letterlijk. JUIST om hun eigenheid te leren inzetten. Want, hoe graag je het ook allemaal zelf wil doen, we zijn niet geboren om alles alleen te kunnen. Alleen hebben we niet geleerd hoe we het samen kunnen doen. Ons hele schoolsysteem is geënt op ‘ieder voor zich’. Niet afkijken. Je eigen resultaten.

Als je impact wilt hebben werkt niets zo snel als samen. Met elkaar. Maar wel met de JUISTE mensen. En daar zijn wij zorgvuldig in. Daarom hebben wij een intake, en kiezen we of je past. En of wij bij jou passen.

Is een Miracles Membership voor jou?

Ons lidmaatschap is alleen toegankelijk op UITNODIGING – Boek je afspraak met Jakko
om te zien of we je op kunnen nemen in onze bijzondere Community!