Yes! Je bent erbij… Dank dat jij je hebt aangemeld voor de
Livestream: Dinsdag 5 Mei 10:00 – 15:00 uur

Financial Empowerment: Jij BENT het antwoord. Niet het slachtoffer… ook niet als je bedrijf – en de wereld om je heen – stilstaat.

Laten we eerlijk zijn, een ding was twee maanden geleden altijd al zo: niemand weet hoe morgen eruit ziet. Er kan ieder moment iets gebeuren dat ALLES anders maakt. Ik roep het al jaren. En iedereen denkt ‘ja, ok, bij jou misschien, maar ik kan wel controle krijgen hoor!’, en buffelt lekker verder.

We hebben het DRUK. Maar nu, in deze crisis, hebben we het niet zozeer druk, er IS druk. En hoe ga je DAAR mee om op een manier dat je echt GROEIT door die druk?

De hele wereld lijkt verlamd, ontzet, angstig, paniek. Niemand weet waar het heen gaat, iedereen probeert controle terug te krijgen. En welke rol speel jij daar dan eigenlijk in?

En ja, er is een kans op een nieuwe wereld. Maar weet je, er zijn zoveel opties. Hoe zorgen we nou echt dat dit een betere wordt? Nou, niet door af te wachten tot ‘ZE’ het voor ons doen….

JIJ bent het antwoord. WIJ zijn het antwoord. En JIJ doet mee! SUPER!!!!!!!! 

Dit zijn de dingen waar we het over gaan hebben:

  1. hoe angst eigenlijk werkt en waarom echt zo moeilijk is om dat ‘gewoon los te laten’
  2. wat angst je eigenlijk probeert te vertellen, en hoe je door je angst heen naar een betere plek kunt komen – zonder het weg te stoppen of te verlammen
  3. hoe je kunt zorgen dat JIJ een antwoord BENT, en niet een slachtoffer, maar echt sterker eruit komt, zonder je eigen waarden en talent op het spel te zetten
  4. hoe je JUIST een crisis VOOR je laat werken
  5. hoe je kunt zorgen dat je NU weer grip krijgt op geld verdienen en echt bijdragen – niet uit paniek, maar vanuit je werkelijke waarde
  6. waarom DIT het moment is om dat te doen
  7. het verschil tussen valse en echte kracht
  8. hoe je creëert vanuit overvloed en tekort (en hoe lastig het is om werkelijk steeds het verschil te voelen!)

En nog VEEL MEER!!
Als jij een specifieke vraag hebt, stuur die dan aan mij op, dan heb je de meeste kans dat je een antwoord krijgt!

Ik kan niet WACHTEN tot het zover is!!!!

Nog 1 ding: veel mensen gaan na deze workshop nog veel meer met ons willen doen, want laten we wel zijn, in 3 uur kunnen we veel, maar niet alles. Als jij SERIEUS bent, en alleen dan, boek dan alvast een afspraak in met Jakko. Dan kan je met hem kijken wat er allemaal mogelijk is.

Ik beloof je, na dinsdag staat zijn agenda VOL.

BOEK NU ALVAST JOUW PLEK!

En doe lekker ontspannen mee met de Livestream

Boek je plek vast. Dan kan je gewoon ontspannen meedoen dinsdag!

Liefs, Suze