JE GELD OF JE LEVEN

Wat als er een ECHTE manier was om je bedrijf te laten groeien, zonder 80 uur per week te werken, burn out te raken of je kinderen, relaties, waarden of leven op te offeren?

Suze Maclaine Pont leert je Financial Harmony te creëren

Live Online Zoom Masterclass: Vrijdag 15 Januari 2021    

13:00 – 16:00 Nederlandse tijd

Een livestream workshop waar je die ene skill leert die ELKE ondernemer NU nodig heeft om sterker uit deze crisis te komen dan je erin ging. 

CONTROLE over je eigen economishe lot en de impact die je hebt op de wereld die hieruit tevoorschijn komt ZONDER 80 uur per week te werken of je waarden, kinderen of leven op te offeren. 

PRECIES NU ben jij op de juiste plaats, wat er ook aan de hand is in de wereld om je heen

HOE JE MEESTER WORDT OVER JE EIGEN LOT; WAT HET LEVEN OOK OP JE BORD GOOIT!

HOE JE EEN BEDRIJF BOUWT EN LAAT GROEIEN ZONDER COMPROMISSEN AAN JE GEZONDHEID, LEVEN OF GEZIN

WAAROM DIT HET BESTE MOMENT IS - DE WERELD ZIT OP JOU TE WACHTEN

Je zoekt waarschijnlijk naar het BESTE systeem dat er bestaat om je doelen te implementeren en te halen. Om impact te creëren. Je bent bereid om alles op alles te zetten. Bereid om alles te doen wat nodig is om het voor elkaar te krijgen. 

Juist nu, middenin deze wereldwijde crisis ben je VASTBESLOTEN. Als je nu niet voluit gaat verlies je straks misschien alles wat je hebt opgebouwd. Dus je ent breid offers te brengen. Bereid desnoods twee baantjes te doen. Bereid om alle trainingen te volgen die je tegenkomt om de hefboom te creëren om die bergtop te bereiken. JE rust wel uit als je daar bent aangekomen. Zo zijn winnaars gewoon gemaakt. Toch? Dee crisis zal op jou geen vat hebben. Je bent beter dan dat.

En dat KLOPT.

Maar stiekem, diep van binnen, ben je je bewust dat de prijs hoog is…. te hoog als je echt eerljk bent. Ik ben niet de eerste die je vertelt dat het bereiken van je doelen nooit ten koste mag gaan van je gezondheid, relaties of je leven. Maar…. je hebt gewoon nog nooit iemand ontmoet die het op een andere manier doet. Dus, is dit dan niet gewoon wat het vraagt?

WAT ALS HET ANTWOORD OP DIE VRAAG NOU EENS NEE WAS?

Het probleem is dat niemand je ooit heeft laten zien hoe je je GROTE doelen kunt bereiken in 24 uur per week. Er zijn gewoon niet zoveel aantrekkelijke rolmodellen daarbuiten. Alles wat je ziet zijn mannen op podia die je vertellen dat het verschil tussen succes en geen succes is de mate waarin iemand bereid is meer te doen en er meer tijd in te steken. Niet heel aantrekkelijk, maar hey, als dat is wat er nodig is, dan is dat wat jij gaat doen. Je bent er TROTS op dat je je doelen wilt halen. En je bent er bloedserieus over! GAME ON!

Maar heb je jezelf ooit dit gevraagd: zijn al die systemen en ‘recepten’ die je probeert te volgen wel in lijn met JOUW unieke talenten? 

Ben je ECHT op je beste niveau aan het werken en JOUW talenten aan het inzetten? OF probeer je ‘ergens’ te komen in de hoop dat die plek jou vrijheid zal brengen?

Wat als er een eenvoudige manier was om je doelen te halen, of beter nog, te overstijgen, zonder zo hard te werken, en werkelijk van het proces te GENIETEN?

Je hebt niets anders nodig dan dat wat je hebt om impact te creëren, te dienen, je ECHTE levensdoelen te halen en een flow in je bankrekening te creëren.  Sterker nog: je kunt dit doen zonder jezelf op te offeren, je leven op te offeren of je waardes op te offeren.  En als er OOIT een tijd was waarin je kunt leren wat dit betekent en van je vraagt, dan is het NU. Wachten totdat ‘business as usual’ terugkomt is zinloos. Wat je in plaats daarvan zou moeten doen is jezelf deze vragen stellen:

ddp-fa-icon|fa-check-circle|

Is mijn ware talent ECHT mijn bereidheid om hard te werken? Of probeer ik iets 'voor elkaar te krijgen' en negeer ik mijn werkelijke intuïtie?

ddp-fa-icon|fa-check-circle|

Wat is de ECHTE oorzaak van succes als dat niet perse ontstaat door jezelf in een burn-out werken?

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Als er dan niet 1 recept is dat voor iedereen werkt, hoe vind ik dan MIJN recept dat werkt voor MIJ?

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Wat ZIJN mijn unieke talenten en hoe kan ik die inzetten en te gelde maken?

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Hoe luister ik naar mijn intuitie als de wreld om mij heen in crisis mode is?

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Hoe kies ik mijn eigen pad als iedereen om mij heen in overlevingsmodus is en het nit zo relevant lijkt op dit moment wat ik wil?

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Hoe creëer ik een kans uit dit alles in plaats van een hel van keihard werken ?

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Hoe zie ik kansen als alles om mij heen wordt stilgelegd?

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Hoe kom ik op een plek waar de crisis VOOR mij gaat werken in plaats van tegen mij?

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Hoe stuur ik af van wat de rest doet zonder de verbinding te verliezen met de mensen waar ik van houd?

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Hoe laat ik oude patronen los zonder alles te verliezen?

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Hoe kies ik mijn eigen pad zonder angst terwijl de economie op het punt van instorten staat?

Je BENT het antwoord. Niet het slachtoffer….. ondanks de staat waar de wereld zich in bevindt.

DE WERELD ZIT OP JOU TE WACHTEN!!

Er zijn een aantal dingen die krachtige ondernemers doen tijdens een crisis die maken dat ze er sterker uit komen. Maar dat is voor elk mens weer NET anders. DAARDOOR er zijn een aantal dingen die de overige ondernemers doen die ze respect, energie en succes kosten, leiden tot hard werken, zorgen, in rondjes rennen en afleiding zoeken en zelfkritiek. Het verschil zit hem NIET in een ‘magisch’ recept. Als je dan onderneemt, doe het dan vanuit je eigen KRACHT. Ik leer je hoe.

Doe mee met de GRATIS Masterclass 'Je Geld of Je Leven' op 15 Januari

Suze Maclaine Pont is de auteur van 8 baanbrekende trainingen waarin ze ondernemers leert hoe J|IJ je bedrijf kunt laten groeien vanuit jouw innerlijke kracht, wat het leven ook op je bord gooit, waar je ook bent. Niet door je ‘trucjes’ of ‘recepten’ te leren, maar door je EIGEN ware talent in te zetten en te gebruiken als hefboom.

Wat gaan we doen tijdens deze Masterclass?
3 uur met Suze Maclaine Pont

Er zijn een aantal dingen die krachtige ondernemers doen tijdens een crisis die maken dat ze er sterker uit komen. Maar dat is voor elk mens weer NET anders. DAARDOOR er zijn een aantal dingen die de overige ondernemers doen die ze respect, energie en succes kosten, leiden tot hard werken, zorgen, in rondjes rennen en afleiding zoeken en zelfkritiek. Het verschil zit hem NIET in een ‘magisch’ recept. Als je dan onderneemt, doe het dan vanuit je eigen KRACHT. Ik leer je hoe.

Eerste uur: wat is de echte reden dat je keihard blijft werken voor geld, en geloof me: het is NIET het proberen te halen van je doelen of geld verdienen…

Tweede uur: hoe bouw je een bedrijf en een levensstijl die je trots maakt op wie je bent op ALLE fronten, niet alleen maar omdat je je ‘einddoelen’ of resultaat hebt gehaald

Derde uur: hoe bouw je een serieus, geld verdienend bedrijf zondr je kernwaarden, je integriteit en jezelf te offeren of compromissen te leggen. Wat zijn de principes achter elk succesvol bedrijf en hoe bouw je dat in elke marktsituatie, op elk moment, waar je ook bent?

VIP Optie – Money Magnet Course (waarde €247): Een 5-daagse cursus die je diepe inzichten geeft over je patronen rondom geld en je relatie met geld en je leert hoe je daar doorheen kunt breken. 

VIP Bonus Video: Onze relatie met geld en onze patronen rondom geld hebben we gebouwd voordat we 7 waren. Ons resultaat, onze angsten, hoe we omgaan met geld, zegt niets over hoe slim je bent, hoe goed je ‘het snapt’ of welke genen je hebt. Het enige dat het doet is iets zeggen over hoe je hebt geleerd een relatie met het leven aan te gaan. Er zijn 6 ontwikkelingsstadia die elke een blauwdruk achterlaten over hoe we een relatie maken met het leven, ons werk, de mensen om ons heen en geld. In deze video leer ik je precies wat dat betekent. 

De replay van de live Masterclass zal gedurende 48 uur beschikbaar zijn nadat hij beschikbaar komt zodat je nog terug kunt kijken.

Wat is mijn investing?

Maximum 30 deelnemers, dus registreer NU zodat jouw stoel niet door iemand anders bezet wordt!

Masterclass Basic

€47 

GRATIS

Je ontvangt toegang tot de Masterclass inclusief 48 uur toegang tot de replay en een serie emails om je op te warmen! (die komen na registratie vanzelf in je inbox)

Yes, ik ben erbij!

En ik kan niet wachten omopgewarmd te worden!

48 uur toegang voor replay

Masterclass VIP

€77

€47

Masterclass Basic plus ‘The Psychological Background of our relationship with money’  video mini-class, PLUS the “Money Magnet Course” worth. €247

Livestream + VIP!

Incl. Money Magnet course + bonusvideo

48 uur toegang voor replay

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

Schema

Wednesday 30 December, 2020 van 10:00 tot 13:00 uur Central European Time

10:00 uur
Start sessie 1
10:50 uur
Break
11:00 uur
Start sessie 2
11:50 uur
Break
12:00 uur
Start sessie 3
12:50 uur
Bonus: Vraag en Antwoord

Frequently Asked Questions

Will there be a replay of the event?

Yes! The day after the Masterclass we will send you a replay so you can rewatch it or view any parts you missed in your own time and at your own speed. You have access to the replay for 48 hours and you will only be eligible to watch if you register BEFOR December 16th….

What time does the event start and how long will the masterclass be?

The Masterclass will start at De livestream start at 15.00 Central European Time (GMT +1) and will end at 18.00 but it might run longer if you ask great Questions…! You can see the entire program and all content that we will adress in the previous section of this page. 

If I am registered, can I share the link with my friends?

A registration is valid for 1 person. If you invite more people or you want to share it with your friends, please send them to this page:

https://suzemaclainepont.com/livestream-money-sign-up

I don't have any problems at this moment (my business is doing great, I still have enough money and customers) -- how will this help me?

This Masterclass will teach you a whole lot more than practical business skills. Suze is traumatherapist and teaches you in depth skills on how to deal with fear, insecurity, but most of all how to deal with who you are no matter WHAT life throws on your plate. From your core, YOUR gifts, YOUR talents, YOUR life. True freedom. Independant of ‘circumstances’.

What if I have a question that you don't adress?

No problem! Let’s talk – connect with me by sending an email to support@suzemaclainepont.com