Ben je een ondernemer die moeite heeft met het creëren van financiële vrijheid…… dan moedig ik je aan om te gaan ontdekken waarom mijn driedaagse seminar ‘Je Geld of Je Leven’ de beste, makkelijkste, snelste en meest zekere eerste stap is naar een leven dat jij wilt! Een leven zonder compromissen en opoffering…

Ontdek waar je op dit moment staat en wat je eerst volgende stap is.

Maak een helder plan naar je doelen - volg je innerlijke doel zonder risico's voor je financiën, je familie of je gezondheid.

Identificeer je blokkades naar HARMONIE in je leven zodat je nooit meer schreeuwt naar je kinderen of ruzie maakt met je geliefden.

Leer om voor jezelf te kiezen - op een manier die jou en je geliefden helpt zonder dat je jouw talenten ontneemt of verbergt.

Identificeer je onbewuste overtuigingen rondom geld die je tegenhouden en hoe je daarmee om kunt gaan.

Maak een plan om je DOEL te inplementeren op jouw VOORWAARDEN - zonder angst voor tijd, geld of energie.

Sta op het hoogtepunt van je leven, in controle, aanwezig en geniet van elke centimeter van het leven!

Ben je klaar om te starten klik dan op onderstaande knop  om jouw datum te kiezen en je vandaag nog te registeren zodat je een Alumni status voor het leven krijgt!

Ik spreek je snel,

Suze Maclaine Pont, mastercoach en hoofdtrainer ‘Unlock Your Life’

P.S. In het geval je drukker bent dan anders heb ik je alvast de samenvatting gegeven. Wil je de rest ook lezen, dan kan dat hier.

LEES DIT EERST

Voordat je dit gaat lezen wil ik dat je de top 8 redenen bekijkt waarom je je vandaag NIET aanmeldt voor mijn seminar ‘Je Geld of Je Leven’.

De reden waarom ik dat vooraf doe, is dat ik wil dat jouw bezwaren uit de weg zijn. Dan kun je jezelf niet saboteren door nu geen actie te ondernemen. Op basis van mijn onderzoeken en ervaringen zijn hier de 8 meest voorkomende bezwaren.

8 Redenen waarom je werelds meest levensveranderend programma naar financiële vrijheid niet zou volgen.

Bezwaar reden #1:

“Ik zou dit alleen moeten kunnen”

Suze’s antwoord: Als je in staat bent geweest om dit alleen te kunnen doen, dan heb je waarschijnlijk alles al op de manier zoals je het zou willen op dit moment! In het seminar gaan we werken aan verheldering en jouw prioriteiten. En ook al denk je jouw prioriteiten te weten, deze module is meestal de grootste verandering voor iedereen. Laten we eerlijk zijn, als je het echt zou weten, zou je er geen moeite mee hebben toch?

Bezwaar reden #3:

“Ik heb geen tijd. Ik heb zoveel op mijn bord liggen dat ik gewoonweg niet weet hoe ik tijd overhoud om te ademen, laat staan dat ik drie dagen tijd heb om aan mezelf te werken!!”

Suze’s Antwoord:  Ik snap het. Je zit vast. Maar eerlijk, als je echt wilt veranderen, dan moet je ergens beginnen. Het kost je maar drie dagen. Beloofd.  Als je die tijd echt niet kunt vrijmaken dan is dat zo. Geen probleem. Maar als je echt serieus bent,  plan dit dan NU. (Ik MEEN het!)…..

Bezwaar reden #5:

“Ik zal nooit in staat zijn om meer gedaan te krijgen – Ik werk al heel veel – dus wat ik ook verander mijn inkomen zal nooit veranderen…”

Suze’s antwoord: Je bent waarschijnlijk gewend om per uur betaald te krijgen en om je bedrijf niet te spiegelen. Misschien is dat de reden dat je zo blijft werken. Heb je je ooit gerealiseerd dat als jij je energie en focus verliest je nooit in staat zult zijn om je inkomsten te verhogen, laat staan dat je effectief bent in wat je doet? Je MOET goed voor jezelf zorgen. Niemand anders zal dat voor je doen. Je familie is afhankelijk van jou.

Je denkt waarschijnlijk te weten waarom je je inkomsten tegenhoudt: niet genoeg werk en niet genoeg tijd. Maar werkelijk, denk je dat rijke mensen 24 uur per dag werken?

De waarheid is: je WEET NIET wat jou tegenhoudt, en DAT is waarom jij zo blijft zoals je bent.  In dit seminar ga je precies leren wat er aan de hand is en hoe je van richting kunt veranderen zonder overdaad.

Bezwaar reden #7:

“Ik denk niet dat het nodig is om te veranderen. Ik bedoel, compromissen sluiten is gewoon onderdeel van het leven op dit moment…”

Suze’s antwoord: Als je van je compromissen en van je leven houdt, voel je dan vrij om daar bij te blijven. Maar weet dat – hoewel iedereen om jou heen leeft op die manier – het niet bewijst dat dat de waarheid is. Ik leef niet op die manier. En ik ken honderden of zelfs wel duizenden mensen die dat ook niet doen.

Als je wilt, KUN je uit de routine komen waar je nu in zit. Het is een stuk makkelijker dan je denkt. Maar je moet het wel WILLEN!

Bezwaar reden#2:

“Ik ben op dit moment niet in staat om te veranderen, ik moet eerst nog…….”

Suze’s antwoord: Dit is exact het patroon dat jou tegenhoudt. Dat weet je diep van binnen. Je gedachten proberen je te overtuigen dat je ‘het weet’ , maar als je het echt zou weten had je het nu toch al wel gevonden? 

Bezwaar reden #4:

“Stel dat ik de voorgaande 7 redenen voor weerstand overwin denk ik niet dat het mogelijk is om mijn inkomen te verdubbelen en mijn vrije tijd te verdrievoudigen door ‘gewoon’ mijn gedachtepatroon te veranderen…”

Suze’s antwoord:  Bid dat je concurrenten zich hetzelfde voelen zodat je snel en bijna moeiteloos een voorsprong kunt krijgen. Ik MEEN het! 

Bezwaar reden #6:

“Ik zie niet in hoe ik het ooit voor elkaar ga krijgen ondanks wat jij zegt…”

Suze’s antwoord: Je hebt op één punt gelijk: niemand zal het werk voor jou doen. Hoe dan ook, je zal je moeten realiseren dat je (nog) niet hebt geleerd hoe je dit moet doen.

Als je net zo bent als alle anderen die mijn programma hebben gevolgd – en ik wed dat dat zo is als je dit nog steeds leest – dan heb je tot nu toe geprobeerd een cake te bakken terwijl je een recept voor kippensoep aan het lezen bent. Je voelt je teleurgesteld omdat je nog niet in de gelegenheid bent geweest om jouw cake aan de wereld te laten zien. Ik bedoel, kom op: ik heb het recept, ik heb alle ingrediënten, ik doe alles wat ik kan, ik heb het xx keer geprobeerd’. 

Waarschijnlijk voel je je nu uitgeput, beschaamd, leeg en misschien wel boos en wanhopig.

In dit programma leer je het recept om het allemaal samen te voegen. In module 5 zal je JOUW plan gaan maken. JOUW recept dat zal leiden naar JOUW resultaten.

Bezwaar reden #8:

“In mijn business werkt dit gewoon zo. Ik kan dit niet veranderen, ik moet er gewoon mee leren leven…”

Suze’s antwoord: Velen van ons laten de wereld vertellen hoe we wel en niet moeten leven. Welke regels er gelden, en welke niet. Zolang jij gelukkig kunt leven met deze regels dan is daar niets mis mee. Maar als je worstelt dan moet je dit weten: je ziet alleen datgene om je heen wat je gelooft van jezelf. Zodra je begint met het geloven in andere regels zul je zien dat anderen ook leven bij die regels.

In deze drie dagen zal je leren om deze regels om te buigen en harmonie te vinden zonder compromissen.

Leren in Leiderschap zit ‘in’ deze drie dagen. De manier hoe Suze je helpt bij de weg ernaar toe is uniek. Haar kwaliteiten en persoonlijke stijl maken dat haar training een unieke ervaring is en een hoog aanbevolen en speciale reis is.

Irene Gerritzen
Consultant, De Mevrouwen

Ik dacht te weten hoe ik deze materie mezelf kon aanleren. Ik train over leiderschap, dus ik moest het weten. Dit is mijn werkgebied. Toch voelde ik aan dat ik een aanzet nodig had om te gaan implementeren. Duidelijkheid, en innerlijke ruimte om daadwerkelijk te DOEN wat ik WEET. 

Lieke Thijssen

Leiderschapscoach, Het Leiderschapshuis

Suze is tot de dag van vandaag de persoon waar ik naar toe ga als ik focus verlies, innerlijke rust of de verbinding met mezelf of mijn familie kwijtraak. Iedereen heeft dit soort hulp nodig. Met name bedrijfseigenaren met een missie die groter is dan henzelf.

Monique Ballering van der Laan
Human Resources, Recht door Zee

Suze is verreweg de meest eerlijke en gecommitteerde coach die ik ooit ontmoet heb, ontwapenend en professioneel. Met Suze werken is een garantie naar de kern waar jouw groei zich bevindt. 

Els Brouwer
Copy Writer, Els Brouwer

Deze Twee Woorden Zijn Waarschijnlijk

Je Grootste Bron van Weerstand

LAATSTE OPMERKING: Als je nog steeds weerstand hebt tegen mijn seminar ‘Je Geld of Je Leven’ dan komt dat waarschijnlijk door de meest zelf-saboterende , meest verraderlijke reden van allemaal.

Dat is dezelfde reden wat jou berooft heeft van Vreugde, Geluk, Eer, Relaties, Roem, Rijkdom, Leiderschap en Deskundigheid dat je altijd al hebt verdiend….evenals elke ander menselijk deugd dat je maar kan bedenken.

Het is de enigste angst dat de kop op steekt wanneer je iets nieuws wilt leren, of wanneer je jezelf dwingt hetgeen te beheersen wat je al weet. Je weet waar ik het over heb, omdat je er elke dag mee te maken hebt.

Kun je raden om welk ‘tweewoordig’ stille dief ik het hier heb?

Het is geen persoon. Het is geen locatie. Het is niet eens een ding.

Het is de menselijke conditie die in je leven naar voren komt met de intentie om je te beschermen, maar in realiteit berooft het je herhaaldelijk in wat je graag wilt, of sterker nog, wat je hebt….

Ik spreek hier over jouw “Comfort Zone.”

Op dit moment – zelfs voordat je begint te lezen met de brief hieronder – wil ik dat je de komende 10 minuten jouw “Comfort Zone” loslaat. Zoals je ziet is het niet mijn doel om je gedachten om een goed leven te leiden of anderzins te veranderen.

Mijn doel vandaag – hier en nu – is om je gedachten open te stellen zodat de ondraaglijke pijn in je besluitvorming  zo intens wordt dat de enigste ontsnapping is om jezelf door die “Comfort Zone” te drukken. Na dat je klaar bent met het lezen van deze webpagina kun je teruggaan naar je “Comfort Zone” zolang als jij dat wilt.

Ik heb ontzettend genoten van Suze’s training. Ik raad deze training aan iedereen aan die serieus aan de slag wil met het groeien naar een betere versie van jezelf met daarnaast een draaiend bedrijf EN lol hebben!

Asia Dimitrova
Autisme Expert, Asia Dimitrova

“Ik raad Suze’s werk van harte aan als je meer wilt in je werk en leven!”

Allan Kleynhans Motiverende spreker, Allan Kleynhans international

Als ik tot nu toe iets heb gezegd wat voor jou van toepassing is, wees dan bereid om de rest van deze brief te lezen.

Als je tot hier hebt gelezen dan is de enigste reden dat je weerstand hebt voor mijn programma jouw angst dat het ZAL werken. 

Ik ben aan het gissen … desalniettemin … klaar of niet, hier gaan we!

Life Make Over Coaching Empowering Financial Harmony

From the desk of

Kokstraat 18
7211 AP Eefde
Nederland

Datum: 17 maart, 2017

Re: Je Geld of Je Leven™ Seminar

Beste Collega,

Stel je voor: 3 jaar vanaf nu

Een mooie dinsdagmiddag in juni. Je bent op het strand, de liefde van je leven zit naast je. Je kijkt naar de golven die op het strand breken. Een paar boten aan de horizon. Je kinderen lachen en spelen. Bouwen zandkastelen en rennen het water in en uit. Je bent omringd met heerlijk eten en verfrissende drankjes. Je beste vrienden zullen er over een paar uur zijn. Jullie gaan samen varen en aanleggen in een mooie baai waar jullie zullen gaan eten. Zwemmen. Lachen. Gitaar spelen.

En raad eens? Dit is geen vakantie! Dit is gewoon een normale dinsdagmiddag. Dit is JOUW LEVEN!

Je hebt genoeg geld op de bank staan. Er stroom constant meer geld binnen, ongeacht of jij je er zorgen over maakt of niet. Je bedrijf groeit constant zonder dat jij er continue bent.

Je hebt een team van mensen om je heen dat als een familie voelt.  Een groep van gelijkgestemde mensen, allemaal dienend voor een groter doel, net zoals jij. Alhoewel jullie samenwerken en bloed serieus zijn over de resultaten, heb je nog nooit zoveel plezier gehad in je leven!

Je hebt een methode gemaakt dat geld genereert terwijl je werkt aan je persoonlijke groei en vrijheid en je zorgt voor jezelf. Terwijl je op het strand zit en met je kinderen speelt. En geniet van jouw LEVEN!

You are Tapped in. Tuned in. Turned on. In alignment.

De flow van het leven neemt je eindelijk mee voor een ritje! De extatische rit om te leven vanuit Harmonie, Bestemming, Plezier Vreugde, versus Stress, Inspanning en Angst waar je nu in zit!

Laten we nu even een stap teruggaan van dat moment en je een hele belangrijke vraag stellen. Wees volkomen eerlijk tegen mij en jezelf… goed?

Hoe zou jij je voelen als dat moment op een dag realiteit wordt? Hoe zou jij je voelen als dat moment zich 3 dagen per week herhaald?

Wat als dat 15 keer per maand is…en wat als het maand, na maand, na maand gebeurd?

Denk je dat het echt mogelijk is, of vraag je je nog steeds af of het een dagdroom is? Ik heb geen idee wat je op dit moment denkt, maar ik wil je op dit moment iets vragen wat persoonlijk maar ontzettend belangrijk is.

Ben je er klaar voor?

Oke… hier is het:

De R-factor Vraag

“Als we elkaar hier 3 jaar na vandaag ontmoeten…wat moet er dan in die periode  gebeuren (zowel persoonlijk als zakelijk) zodat jij tevreden bent of ronduit succesvol bent met je voortgang?

Wat nog belangrijker is … welk van de 8 belangrijkste redenen voor Weerstand (die je hierboven hebt gelezen) zitten je op dit moment in de weg om je dromen over 3 jaar vanaf nu te bereiken?

Wat zit je in de weg bij een jaar vanaf nu … of zelfs een maand vanaf nu?

Een tweede belangrijke vraag, waar ik wil dat je daar nu over nadenkt:  Wat als je jaarinkomen je kwartaalinkomen wordt?

Ik schaam me een beetje om het toe te geven, ik geloofde er niet in dat dit mogelijk was voor mij. Onlangs heb ik dit waar kunnen maken.

Wat een geweldige dag was het toen ik voor het eerst ontdekte dat ik er niet voor hoefde te vechten om het waar te maken! Ik herinner me het moment dat ik in mijn bed lag en elke cel in mijn lichaam voelde en ik volledig ontspannen was. Dat mijn leven nooit een gevecht zal zijn en dat ik daadwerkelijk kan genieten en geld kan verdienen met hetgeen waar mijn hart voor gaat. Ik zal dat moment nooit vergeten zolang als ik leef…

Maar die dag is vervaagd door het magische moment toen ik me realiseerde dat het de waarheid is. In het komende jaar zal mijn jaarinkomen mijn maandinkomen zijn.

Heb je enig idee wat er mogelijk is met zoveel geld? Als je me kent (en ik hoop van harte dat onze wegen vaak zullen kruisen) dan weet je al wat er mogelijk is, het “geschenk van Geven”.

Hou je er niet van om een Gever te zijn als het mogelijk is? Het geld dat op mijn bankrekening binnenstroomt is het resultaat van  ‘Unlock Your Life’ en het heeft me de financiële middelen gebracht om te geven, te geven en te GEVEN!

Laten we mijn kinderen en gezin als voorbeeld nemen 🙂

Omdat mijn netto waarde blijft stijgen door het groeien van mijn bedrijf en het inspireren van mensen kan ik mijn kinderen de educatie geven die ik ze graag wilde geven toen ze net geboren waren.  

Zolang als ik leef, zullen ze samen met ons een deel van het jaar in een ander land zijn, de cultuur koesteren, varen over de oceanen en het echt tot je kunnen laten inwerken. We halen ze van school, huren een huis, gaan op zee en geven ze zelf les gedurende die periode. Bedenk maar eens hoe waardevol het is om niet alleen te leren door ‘theorie, televisie en internet’, maar door het ZIJN op die plaatsen en daar elk jaar te leven. Er is geen enkel schoolsysteem die mijn kinderen kunnen meegeven wat  zij nu leren van deze ervaringen.

En dan zijn er mijn ouders. Ik koop spontaan vliegtickets om ze te laten overkomen naar daar waar wij zijn om samen met de kids te genieten van het leven.

Door de jaren heen, ben ik de tel kwijt geraakt bij de avonden met vrienden en mijn teamleden, samen pizza bakken in de steenoven in onze tuin, varen met een jacht op zee, dagen doorbrengen in de natuur, praten over het leven, onze doelen realiseren en samen invloed uitoefenen op de wereld…

Zij verdienen deze cadeaus en jij ook. En voordat ik maar door blijf gaan… laat me je vertellen waarom ik dit met je deel…

Ik vertel je dit omdat als jij op mij lijkt, de kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je relaties.

En niets zal de groei van een waardevolle relatie overstijgen dan die van de Vreugde van het Geven.

Dit is het probleem: je moet eerst financiële middelen hebben om een verantwoorde Gever te worden.

Mee eens?

15 Jaar geleden wilde ik net zoveel geven als nu maar ik had geen geld. Ik had niet eens genoeg geld om een verjaardagskaart te kopen!

Maar dat alles is vandaag de dag veranderd. En ik kan eerlijk zeggen, uit het diepste van mijn hart, dat ik de code wist te kraken voor financiële vrijheid en succes door mijn leven te ontgrendelen ondanks alles dat op mijn pad komt.

Nienke Spanauf

Trainer voor het spreken in het openbaar, Text & Uitleg

“Ik raad Suze’s werk van harte aan als je meer wilt in je werk en leven!”

Veelgestelde Vragen

V: Hoe weet ik dat dit voor mij zal werken?

De methode die ik heb ontwikkeld voor deze driedaagse is exact hetzelfde systeem dat ik herhaaldelijk bij mezelf heb toegepast om door de meest zware periodes van mijn leven te komen. Ik heb honderden mensen met deze methode gecoacht en buiten deze groep was er 1 die geen resultaat had. Deze klant heeft constant grote problemen en heeft besloten om het niet te gaan implementeren vanwege deze issues. Vanuit mijn eigen levenservaring weet ik dat het werkt, ik heb gezien dat het bij honderden anderen werkt, maar geloof me niet op mijn woord. 

Lees de testimonials. Ik heb het meest goedkoopste aanbod dat ik je ooit kan geven OMDAT ik weet wat de uitkomst is en weet DAT JIJ ERBIJ WILT ZIJN. Dat is de reden waarom je een belachelijk goed aanbod krijgt. Ik wil dat je DIT doet! Probeer het, ik heb alle risico’s weggenomen.

V: Ik heb al ZOVEEL programma's gedaan, ik heb er niet nog een nodig, ik heb RESULTAAT nodig!

Dat is denk ik precies hetgeen wat je nodig hebt. De meeste ondernemers hebben geprobeerd hun * te ‘laten werken’ maar zonder enig tastbaar resultaat. Mocht je dit bekend in de oren klinken dan ben je op de juiste plek terechtgekomen. Je bent op zoek geweest voor een snelle oplossing op de verkeerde vlakken.

Proberen je resultaten aan de buitenkant te veranderen zonder je innerlijke strategie te veranderen is zoals het proberen om appels te plukken van een perenboom. Het zal gewoon niet gebeuren. NOOIT

In dit seminar zullen je wortels veranderen. Je geloofsovertuiging.  De kern die de vruchten voedt. Door de worstel van een boom te voeden zullen de vruchten groeien. Dat is zoals de natuur werkt. Het is een wet. En het werkt. Elke keer opnieuw.

Je kunt simpelweg niet meer vruchten laten groeien door alle takken proberen af te knippen….. klinkt gek, toch? Maar dat is wat de meeste ondernemers doen! Dit programma zal je in staat stellen om dat te veranderen en je leven te veranderen. Gegarandeerd. 

V: Is er een betalingsregeling?

Ja, dat is er. Je kan kiezen om alles in een keer te betalen, of je kunt kiezen voor betalen in 3 termijnen.

V: Wat als ik meer tijd nodig heb?

Helemaal geen probleem! Je neemt je plan mee naar huis en je zult de meest geweldige mensen ontmoeten. Tevens ben je onderdeel van een besloten FaceBook groep dat alleen beschikbaar is voor mijn studenten. Je kunt altijd terug naar het lesmateriaal om het in je eigen tijd te doen.

Nog beter: als je een student bent dan zal je toegang krijgen tot AL mijn programma’s voor de helft van het geld voor de rest van je leven (de helft van de officiële prijs). Dus je kunt ALTIJD nog een keer komen. Keer op keer op keer. Hetzelfde doe ik ook met mijn leraren.

Nog beter: we hebben altijd extra handen nodig in ons crew team. Ik weet geen betere manier om te leren dan mijn eigen leraren te helpen met mijn tijd. Dus al mijn studenten zijn welkom om ons te komen helpen!

V: Hoeveel tijd zal dit programma mij kosten?

Het programma is 3 dagen en er zal een bonus pre-training zijn die uit 3 audio’s bestaat – de langste duurt 18 minuten.

Met de VIP optie krijg je ook twee online coaching sessies. Eentje voor en eentje na het seminar. Deze duren ongeveer een uur.

Het Seminar start op donderdagmorgen – de deuren gaan open om 9.00 uur – en het eindigt op zaterdag om 17.00 uur.

Over het algemeen noem ik geen eindtijden voor het avondprogramma, omdat ik graag daarin flexibel wil zijn. Meestal zijn we rond 22.00 uur klaar.

V: Hoe zorg ik ervoor dat mijn partner betrokken blijft?

Dit programma is uitermate geschikt om samen te doen. Ik beveel het van harte aan om je partner erbij te betrekken. Nog beter: ik heb een heel speciaal aanbod daarvoor. Neem contact met me op en vraag ernaar. Het is het waard!!

V: Kan ik vragen stellen tijdens het seminar?

Tijdens het hele seminar zal er voldoende tijd zijn om vragen te stellen.

V: Wat wordt er geleerd in Je Geld of Je Leven?

We behandelen 3 dingen:

1. Je talenten en je gave aan de wereld.

2.  Het ideale leven dat je wilt creëren om Harmonie te creëren EN om je gave aan de wereld te geven.

3. De financiële blauwdruk en gedachten die je plannen en doelen saboteren.

V: Wat is het eerste dat ik moet doen nadat ik me heb geregistreerd?

Het eerste wat je moet doen na registratie is VIEREN!! Ik meen het! Je hebt zojuist een enorme stap gezet naar vervulling en harmonie. Dat is het waard om het een paar minuten te vieren.

Daarna: ga naar je inbox.

Maak een nieuw map aan genoemd: ! Unlock your Life (met een ! en een spatie voor de woorden!)

Check je e-mail voor een mail van [email protected] en maak een regel aan om er zeker van te zijn dat al mijn e-mails in die map worden gezet. Op die manier zul je alles wat ik naar je toestuur op een plek hebben zodat je het altijd kan inzien.

V: Heb ik de mogelijkheid voor 1-op-1 coaching?

In het VIP pakket zijn 2 coaching sessies inbegrepen.

Los van dat heeft deze training een besloten FaceBook groep waar je contact kunt zoeken met mij. Mocht je meer coaching of privé sessies nodig hebben, dan kan je ten alle tijden de training upgraden. In dat geval help ik je persoonlijk bij elke stap – 1-op-1- in 5 Skype sessies.

Mocht je daarin geïnteresseerd zijn neem dan contact met me op zodat we een oriënterend gesprek kunnen plannen om te kijken of dit bij je past.

V: Kan ik dit programma volgen als ik geen onderneming heb of als ik net startende ben?

Dit programma is voor iedereen die een stap terug wil zetten om een nieuwe visie voor het leven te creëren.

V: Is terugbetaling mogelijk?

Omdat dit een LIVE event is, met een onweerstaanbaar aanbod is er geen terugbetaling mogelijk. Ik kan je eerlijk zeggen: je zult je geld NOOIT meer terugzien. Maar….. je zult er zoveel voor terugkrijgen.  Het is het elke cent waard, daar ben ik 100% zeker van.

V: Hoe word ik een affiliate partner?

We zijn ontzettend blij dat je dat vraagt! We willen dat dit werk beschikbaar is voor iedereen. Als je ervoor zorgt dat het seminar gedeeld wordt dan zullen we je 50% commissie fee geven, zodra de garantie periode is verstreken.  Stuur een e-mail naar me en dan zal ik je met alle plezier toevoegen aan ons affiliate programma!

Ik heb het een keer gezegd, ik heb dit duizend keer gezegd: De principes die ik je leer in het seminar Je Geld of Je Leven zijn de meest snelle, makkelijkste en de enigste geheimen die je moet weten om je omzet te verhogen EN om harmonie, doel en vreugde in je leven te creëren in plaats van stress, inspanning en angst.

Het is de ENIGSTE bewezen manier om je bedrijf te laten groeien zonder je gezinsleven in gevaar te brengen. Einde verhaal.

Dit is waarom ik zo graag wil dat je op dit moment bij mijn seminar Je Geld of Je Leven komt. Ben je er klaar voor om je aan te sluiten bij mijn andere studenten?

Ik zal er alles aan doen om je mijn geteste principes van ‘Unlock Your Life’ te leren.
Deze principes hebben een bewezen staat van dienst (bij honderden van mijn studenten) en zorgen ervoor dat jij herhaaldelijk en consistent …

… Innerlijk harmonie creëert ongeacht wat er op je pad komt in het leven ….

… Je inkomen groeit, zelfs als je klantenbestand niet veranderd …

… Je van iedere centimeter van je leven geniet ongeacht wat er gebeurd …

… Je persoonlijke rijkdom versnelt en je financiële vrijheid sneller bereikt…

… Je werk doet WANNEER en HOE jij dat wilt …

… Je talenten en gaven ontgrendelt voor de wereld …

Je krijgt privétoegang tot deze en tientallen andere voordelen … allemaal door gewoon de kracht van je onderbewustzijn te ontgrendelen en in lijn te brengen met de verlangens van je hart.

5 Garanties voordat je start met het Programma

Vraag: Laat je je echt overnemen door je “Comfort Zone” en laat je de “Ideale situatie” wegnemen zoals ik zojuist beschreven heb?

Klik hier als je er klaar voor bent om te starten met het seminar Je Geld of Je Leven en aan de slag te gaan met jouw capaciteit!

Ik zal je vertellen wat ik wil doen voordat ik verder ga met vertellen wat je krijgt tijdens het seminar… 

Mochten er toch een of meerdere bezwaarredenen zijn die je stilzwijgend weerhouden gebruik te maken van het aanbod dat voor je ligt geef ik je nog 5 extra garanties om die bezwaren weg te nemen, een voor een. 

Hier gaan we:

Angst om uit elkaar te groeien: Je zult niet veranderen op een manier dat jou losmaakt van je geliefden. Je zult nog meer geliefd zijn en je zult dichter naar elkaar toe groeien in plaats van uit elkaar. Mocht je je daar zorgen over maken: spreek het uit. Ik wil dat je nader tot elkaar komt. Ik heb een aanbod dat een echtgenoot tot nu toe nog nooit heeft geweigerd…

Angst voor Marketing en Sales: Zelfs als je nog nooit aan je bedrijf hebt gewerkt of nog nooit een cursus in marketing hebt gevolgd ga je de eerste en de beste stappen zetten hoe je een systeem kunt bouwen dat voor jou werkt.

Angst om je authenticiteit te verliezen door je te richten op geld: Tot nu heb je jezelf waarschijnlijk klein gehouden en jezelf gerechtvaardigd door te zeggen dat je ‘trouw wilt blijven aan jezelf’ of ‘niet wilt verkopen’ of ‘authentiek wilt zijn’. Dat snap ik. Maar eerlijk, wie houdt je voor de gek door je klein te houden? De waarheid is dat je bang bent. Bang voor succes. Bang om mensen te verliezen. Bang voor verandering. En dat mag er zijn. Ik heb dat zelf ook ervaren. In dit programma leer ik je hoe groot jouw impact kan zijn en wat je ware roeping is.  En wat je NODIG hebt om die roeping te beantwoorden om een beetje authentiek te zijn…

Angst om de controle te verliezen: niet weten hoe je dit kunt loslaten – altijd die controle willen houden – is hoe de meeste mensen binnenkomen in mijn programma. Ik zal je leren hoe je dit kunt doen zonder dat het risico’s met zicht meebrengt voor je financiën, je leven of je huwelijk.

Angst om met geld om te gaan: geloof het of niet, de meeste mensen zijn doodsbang om over geld te moeten praten. Zowel rijke als arme mensen, Het is gewoon geen onderwerp van gesprek. We gaan je leren om hier comfortabel mee om te leren gaan, niet alleen om erover te kunnen praten maar ook omdat het je kompas is voor groei op alle niveau’s: mentaal, fysiek en spiritueel.

Klaar Om De Eerste Stap Te Zetten Naar Succes?

Die eerste stap naar levenslang succes, vreugde en financiële vrijheid is vaak de meest beangstigende stap om te nemen – maar bedenk maar eens:

Als je eenmaal die eerste stap hebt gezet, is het enigste wat je hoeft te doen is doorgaan met het bewandelen van het pad dat ik voor je heb aangelegd (en verlicht met schijnwerpers)–en voor je het weet vertel je anderen hoe geweldig dit voor jou werkt… en leer je ANDEREN alles wat jij weet!

Dus nogmaals, ik moet het je vragen:  Welke reden van weerstand houdt JOU tegen(of moet ik zeggen ‘beroofd’ jou) van je leefstijl die je altijd al hebt verdiend?

Als alle 8 bezwaren al weg zijn kom er nu bij en kom tot actie. Je bent maar 1 klik verwijderd om alles in  je leven te veranderen…

Hoe ik mijn leven veranderde in slechts één jaar

door Suze Maclaine Pont

In november 2005 is mijn oudste kind geboren, Benjamin. Ik ben altijd heel erg succesvol geweest als ondernemer en verdiende 4 keer zoveel als mijn vrienden. Ondanks dat ik vanaf de derde maand van de zwangerschap was voorbereid dat ik mijn kind alleen zou opvoeden was ik toegewijd om het ook nu te laten werken zonder enig compromis aan te gaan.

Ik had nog nooit een compromis gesloten, dus waarom nu wel?

Maar drie maanden later ontdekte ik op een pijnlijke manier dat het niet zo makkelijk was. Waar ik mijn geld met grote projecten verdiende, dat mijn aandacht 7 dagen per week vroeg, wilde ik alleen nog maar 3 dagen werken – en geen dag meer. Waar ik gewend was om 4/5 maanden te zeilen op de oceaan, werd ik nu geconfronteerd met 12 maanden achter elkaar aan wal blijven. Geen gemakkelijke taak.

Het voelde alsof ik werd afgesloten van alle middelen die ik tot me had op dat moment en had er echt geen antwoord op.  De mensen om me heen waren allemaal werknemers of getrouwd (ja, dat maakt een verschil, het spijt me om dat te moeten zeggen…. alleenstaande moeder zijn is niet vergelijkbaar met ‘veel alleen moeten doen’) 

Ik werd geconfronteerd met het feit dat ik een compromis moest vinden tussen de hoeveelheid opvang van mijn kind of de hoogte van mijn inkomen waar ik van moest leven.  Ik was niet bereidt om beiden te doen.

Ik verplichte mezelf om een manier te vinden.

Ik heb werkelijk alles geprobeerd wat in me opkwam.  Van marketing studie, veranderen van werkveld, online werken tot netwerk marketing. En alles heeft een beetje geholpen. maar het veranderde mijn resultaten weinig.  Ik ontmoette veel mensen die hun leven hebben veranderd door het te implementeren. Dus ik wist dat het KON werken, ik wist alleen niet HOE.

Ik begon mijn leven op de kop te zetten en leerde van alle perioden waar dingen wel werkten, leerde van andere mensen, ontmoete nieuwe mensen en langzaam aan stippelde ik mijn pad uit. Begon het dit keer te snappen. Of althans dat dacht ik…

Totdat -5 jaar later- was ik weer bij het begin. Helemaal alleen, bijna gescheiden en schreeuwde naar mijn kinderen (de tweede was in de tussentijd geboren) en ik wist absoluut niet hoe ik verder moest. Dat was het moment dat ik het eindelijk begreep: het waren niet de ‘omstandigheden ‘of mijn ‘kennis.

IK was het

En hoewel het raar voelde, het was het beste nieuws wat ik in JAREN had gehoord!! Want als er EEN ding is dat ik kan veranderen dan ben ik het. Eindelijk had ik hoop. Ik begon met implementeren en mezelf te bestuderen. Creëerde nieuwe gewoontes, werkte aan nieuwe overtuigingen. En opeens kwam er een grote verschuiving na een grote verandering.

En in slechts 1 jaar tijd veranderde mijn leven!

Precies op dat punt waar ik alle hoop had opgegeven vond ik mezelf. Omarmde wat ik had gevonden en begon vanaf daar. En wat een steun voelde ik!! Vanaf dat moment lachte het leven 100% mij toe.

Luister: Er is geen andere manier om te leven in Harmonie, Bestemming en Vreugde dan je innerlijke werk te doen.

Ik daag je uit om het te proberen. Het gebeurt anders gewoon niet.

De reden dat ‘Unlock Your Life’ zo goed werkt is dat we toelaten dat je JOUW leven creëert, precies zoals JIJ dat wilt, met JOUW condities…

Mijn oproep tot actie aan jou: Neem even een moment, stel je zelf een leven voor dat je echt wilt voor jezelf – stap in dat beeld door nu de juiste stap te zetten…

Dat is alles wat er is… de rest ligt open voor je, elke stap op de weg….

Dit Zijn je Gratis Bonussen

Naast dit 3-daagse seminar krijg je ook onbeperkt toegang tot deze GRATIS bonussen in het het VIP pakket.

Dit bevat:

1. GRATIS ontdekkingssessie om te kijken op welk gebied van het leven JIJ moet werken om je leven te veranderen {waarde 297 euro}

2. GRATIS online tool om je LevensPlan om te stellen en om je resultaten op een plek online op te slaan {waarde 497 euro} 

3. GRATIS follow up sessie een maand na het seminar  {waarde 297 euro} 

4. GRATIS collectie van mijn podcast serie op mp3 om af te kunnen spelen in je auto {waarde 297 euro} 

5. GRATIS online pre-training dat is het hele lesgeld alleen al waard {waarde 997 euro}

Als je me kent weet je dat je nog meer verrassing bonussen krijgt…

Je hebt nu geen excuus om geen succes te hebben met mijn mentor programma want ik laat je niet alleen zien hoe je een lijst opbouwt met weinig tot geen geld… ik laat je tevens op een nette manier zijn hoe je toegang krijgt tot de lijsten van anderen door je toegang te geven tot mijn netwerk van studenten via ons online Master Mind Groep.

Ons Format voor Geschiktheid en Meesterschap

Ik ben ervan overtuigd dat je deelname aan Je Geld of je Leven™ de beste beslissing is die je kunt maken voor je bedrijf, je familie en je financiële vrijheid.  Daarom heb ik het programma zo ingedeeld dat het makkelijk is om ervan te leren en handig is om aan mee te doen.

 

Zoveel houd ik van mijn studenten

Je krijgt ook LEVENSLANG toegang tot “Alumni” 

Wat mijn training waarschijnlijk uniek maakt, is de status “Levenslang Alumni” die ik aan al mijn studenten toeken.

Zodra je een Unlock Your Life™ Student bent, hoef je niet meer de volledige prijs voor al mijn trainingen te betalen. Je komt ALTIJD in mijn trainingen voor de helft van het geld (van de originele prijs)

Honderden van mijn Alumni studenten vinden dit voordeel alleen de prijs van toelating al waard omdat ze me vertellen dat ze veel meer leren door de continuïteit in leren en in mentorschap.

Ik moedig je aan om je beslissing nu te nemen en je te registreren door op de grote “registratie knop” te klikken die je hieronder ziet 😉

Nu Heb Je Geen Excuses Meer

Dat is alles wat er is… de rest ligt open voor je, elke stap op de weg…..

Er is meer… je bent eveneens beschermd  door… mijn beroemde 100% Risicovrije WIN-VERLIES garantie.
Als je dit leest weet je zeker dat je er klaar voor bent…

Mijn beroemde Win/Verlies Garantie

Voor dit live Seminar is er geen terugbetaling. Ik WIL je in de zaal! Ik WIL dat je dit spel wint. En het SPEL VOLLEDIG UITSPEELT. Ik vind het niet leuk  om studenten te verliezen en zal er alles aan doen wat nodig is om er voor te zorgen dat je actie onderneemt en het DOET!

Kom Naar De Jaarlijkse Reünie

Dank je wel dat je dit tot zover hebt gelezen! Er is nog een laatste punt dat ik met je wil delen terwijl je vandaag besluit om je te registreren voor Je Geld of Je Leven …  dat is de “Jaarlijkse Reünie”.

Dit is een klein workshop omgeving voor degene die toegewijd zijn aan leiderschap, het leren en leven van de levensstijl waar ik de afgelopen jaren voor heb gestreden.

Als oud-deelnemer, kom je je ervoor in aanmerking om deel te nemen aan dit privé evenement. Ik hoop van harte dat je erbij kunt zijn

Ik beschouw het als een  “Seminar Paradijs” omdat er zoveel vreugde, geluk en vreugde wordt gedeeld op één magische dag dat elk jaar weer plaats vindt…. rond de dag van mijn verjaardag in oktober.

Eerlijk gezegd, het is het beste verjaardagscadeau wat ik mezelf kan geven en ik moedig je aan om dat ook te doen met jouw studenten die je zult gaan aantrekken na het volgen van mijn programma Je Geld of Je Leven.

 

Samenvattend

Na dit alles, weet je dat het mogelijk is om een leven te leven in Financiële Harmonie, je talenten en gaven te gebruiken en gelukkig te zijn zonder je leven op te offeren. Jaar na jaar…

Hoe zou het voelen om ‘Unlocked Your Life’ te ervaren? There’s only one way to find out … all you have to do is … Hier klikken om aan de slag te gaan!

Als je een ondernemer, zelfstandige professional of bedrijfseigenaar bent met een familie en die moeite heeft met creëren van Financiële Harmonie… dan moedig ik je aan om te ontdekken waarom mijn programma Unlock Your Life de beste, gemakkelijkste en snelste manier is naar het leven dat jij wilt!

Creëer continue groei van je omzet zonder je bedrijf, je leven of je familie in gevaar te brengen.

Volg je innerlijke bestemming zonder risico's te nemen in je financiën, familie of je gezondheid.

Creëer HARMONIE in je leven zodat je nooit meer hoeft te schreeuwen tegen je kinderen of ruzie maakt met je geliefden.

Ervaar zeeën van TIJD om jezelf te voeden en van het leven te GENIETEN - in plaats van dringende nachtrust bij te houden

Ervaar hulp van de mensen om je heen - in plaats van een 'goed advies' om even rust te nemen...

Creëer een team om je heen om gefocust te blijven en zaken te laten lopen - zelfs als je het niet kan betalen

Creëer systemen om de wereld te beïnvloeden met jouw DOEL op JOUW VOORWAARDEN - zonder bang te zijn voor tijd, geld of energie

Sta op het hoogtepunt van je leven, in controle, aanwezig en geniet van elke centimeter van het leven!

Als je er klaar voor bent om ermee aan de slag te gaan, ga dan naar de volgende webpagina waar ik $48,840 aan gratis bonussen onthul … inclusief alle principes en geheimen van Unlock Your Life™ op de speciale pagina met de podcast series zodat je al kunt beginnen voordat het Seminar van start gaat!!!

Als je nog steeds niet klaar bent, bel dan naar mijn 24-uurs opgenomen bericht, ga achterover zitten, ontspan en luister naar het bericht. Ik heb het opgenomen voor iedereen die nog niet is overtuigd om in zichzelf te investeren door zich te registreren voor mijn  8-Module Tele-Series training …

Ik spreek je snel,

Suze Maclaine Pont, mastercoach en hoofdtrainer ‘Unlock Your Life’